Într-o mână se amestecă perseverența, ambiția și dedicarea, se frământă câțiva ani de zile (cel puțin 4 ani) până se obține o compoziție omogenă și pufoasă. Se acoperă și se lasă la dospit, până se dublează aluatul
2
În cealaltă mână se amestecă încet cele rămase – creativitatea și pasiunea – într-un singur sens (tot înainte), până se obține o compozitie groasă și multicoloră – se lasă și ea la dospit
3
Cele două compoziții se vâră în cuptor, dar nu înainte să se presare ingredientul secret – sufletul
4
Se lasă la cuptor aproximativ 7 luni, până prinde o crustă aurie.
... după ce se scoate din cuptorul încins, se decorează cu 2 felii de imaginație și se presară talent. Iată rețeta pentru cel mai dulce laborator de prăjituri, Dulciurile Cristinei.
Nu cred că are rost să menționez că ingredientele sunt de cea mai bună calitate, nu-i așa?
În final:
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.Ok